B&B natuur

B&B natuur ‘De Roudonck’ is een Bed & Breakfast gelegen in het groene woud in Brabant. In onze Bed and Breakfast in de natuur kan je heerlijk tot rust komen en even een momentje voor jezelf of voor jou en je partner pakken. ‘De Roudonck’ ligt in het dorpje Esch nabij Boxtel, Vught en Oisterwijk. De Bed and Breakfast bevindt zich in ons prachtige historische woonhuis op de eerste verdieping. 

Indien u interesse heeft, kan je ook deelnemen aan verschillende activiteiten op het terrein zoals coachingsessies, therapiesessies, ceremonies en natuurwerkdagen.

B&B bed and breakfast Brabant
Ontbijt Hoge Kamer De Roudonck

B&B natuur kamers

B&B natuur ‘De Roudonck’ kent verschillende kamers. De B&B natuur kamers zijn allemaal vernoemd op basis van hun ligging ten opzichte van de zon. De kamers heten: de opkomende zon, volle zon en ondergaande zon. In deze kamers kan je met twee personen heerlijk overnachten. Wil je met meerdere personen overnachten? Dat is geen punt. In ons Bed and Breakfast in de natuur is er ook één vierpersoonskamer beschikbaar. Daarnaast bieden wij ook een natuurhuisje aan waar plek is voor maximaal 5 personen. Voor de Bed and Breakfast kamers is er één gemeenschappelijke luxe gastenbadkamer beschikbaar die je te allen tijden kan gebruiken.

 

B&B natuur ontbijt

Bij ons in de Bed and Breakfast in de natuur kan je zelf bepalen waar jij wilt ontbijten. We kunnen het ontbijt naar jouw eigen kamer brengen, je kan bij lekker weer op het terras ontbijten, je kan ontbijten in de keuken of in ‘’De Hoge Kamer’’.Wij serveren in onze Bed and Breakfast in de natuur voornamelijk biologische producten, producten uit de streek of van ons eigen erf. Bovendien wordt er geen vis en vlees bij het ontbijt geserveerd. Naast een ontbijt in ons B&B natuur ‘De Roudonck’ kan je ook een lunchpakket bestellen.

Ontbijt Hoge Kamer De Roudonck

B&B natuurgebied

Het B&B natuurgebied heet het Groene Woud. Laat je verrassen door het diverse natuurlandschap dat dit natuurgebied te bieden heeft. Struin langs de verschillende droomachtige vennetjes, maak een wandeling door de mooie grote bossen of ga op ontdekkingstocht door de bijzondere heide. De natuurgebieden in het Groene Woud op fietsafstand van Roudonck zijn de Oisterwijkse bossen en vennen, de Kampina, de Loonse en Drunense Duinen, de Geelders en de Mortelen.

Boek een overnachting

Wil jij tot rust komen in onze Bed and Breakfast in de natuur? Boek dan nu een overnachting op ‘De Roudonck’.