B&B natuur

B&B natuur ‘De Roudonck’ is een Bed & Breakfast gelegen in het groene woud in Brabant. In onze Bed and Breakfast in de natuur kan je heerlijk tot rust komen en even een momentje voor jezelf of voor jou en je partner pakken. ‘De Roudonck’ ligt in het dorpje Esch nabij Boxtel, Vught en Oisterwijk. De Bed and Breakfast bevindt zich in ons prachtige historische woonhuis op de eerste verdieping. 

Indien je daarvoor interesse hebt, kan je ook deelnemen aan verschillende activiteiten op het terrein zoals coachingsessies, therapiesessies, ceremonies, het lopen van de spiraal of het labyrinth en aan onze natuurwerkdagen.

B&B bed and breakfast Brabant
Ontbijt Hoge Kamer De Roudonck

B&B natuur kamers

B&B natuur ‘De Roudonck’ kent verschillende kamers. De B&B natuur kamers zijn allemaal vernoemd op basis van hun ligging ten opzichte van de zon. De kamers heten:  Opkomende zon, Volle zon en Ondergaande zon. In deze kamers kan je alleen of met twee personen heerlijk overnachten. Wil je met meerdere personen overnachten? Boek dan meerdere kamers. Met het openzetten van een schuifdeur kunnen wij twee kamers omtoveren tot één vierpersoonskamer. Daarnaast bieden wij ook een natuurhuisje aan waar plek is voor maximaal 5 personen. Voor de drie Bed and Breakfast kamers is er één gemeenschappelijke luxe gastenbadkamer beschikbaar.

 

B&B natuur ontbijt

Bij ons in de Bed and Breakfast in de natuur kan je zelf bepalen waar jij wilt ontbijten. We kunnen het ontbijt naar jouw eigen kamer brengen, je kan bij lekker weer op het terras ontbijten, je kan ontbijten in de keuken of in ‘De Hoge Kamer’. Wij serveren in onze Bed and Breakfast in de natuur zoveel mogelijk biologische producten, producten uit de streek of van ons eigen erf. Het ontbijt is vegetarisch. Geef eventuele dieet- of voedingswensen aan bij je boeking. Ga je wandelend of fietsend op pad, dan kun je ook een lunchpakket bestellen.

Ontbijt Hoge Kamer De Roudonck

B&B natuurgebied

Het B&B natuurgebied heet Nationaal Landschap Het Groene Woud. Laat je verrassen door de grote mate van afwisseling in dit natuur- en cultuurlandschap. Struin langs de verschillende beken en droomachtige vennetjes. Maak een wandeling door de verschillende bossen. Of ga op ontdekkingstocht over de heide of over de grootste zandverstuiving van West-Europa. De natuurgebieden in Het Groene Woud op fietsafstand van Roudonck zijn de Oisterwijkse Bossen en Vennen, de Kampina, de Loonse en Drunense Duinen, de Geelders en de Mortelen. Ook ligt er een aantal fraaie landgoederen, met name tussen Esch en Den Bosch.

Boek een overnachting

Wil jij tot rust komen in onze Bed and Breakfast in de natuur? Boek dan nu een overnachting op ‘De Roudonck’.