Routebeschrijving

Bereikbaarheid

‘De Roudonck’ is bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Even het dorp in? Met de auto of de fiets ben je binnen een paar minuten in de dorpskern van Esch. Maar ook lopend is het maar tien minuten.

Openbaar vervoer

Esch is omringd door de stations Vught, Boxtel en Oisterwijk. Van zowel station Den Bosch als station Boxtel kan je buurtbus 203 nemen, die overigens maar eens per uur rijdt. In het weekend helaas nog minder. Kijk voor actuele vertrektijden op www.ns.nl

Fiets

Op station Vught en station Boxtel zijn OV-fietsen beschikbaar. Je fietst vanaf beide stations er zo’n twintig minuten op om bij ons te komen.

Lopend

Vanaf de stations Vught en Boxtel is het ongeveer een uur lopen naar ‘De Roudonck’. Vanaf station Den Bosch is het ook mogelijk bij ons te komen door de Pelgrimsroute te volgen, die van Amsterdam naar Visé in België gaat.

Auto

‘De Roudonck’ is ideaal gelegen ten opzichte van de A2 (Den Bosch – Eindhoven) en de N65 (Den Bosch – Tilburg). Eindhoven Airport is in 25 minuten makkelijk te bereiken.

Parkeren

Onze oprijlaan brengt je vanaf De Ruiting naar de parkeerplaats onder de appelbomen.

Noordelijke richting

Vanuit noordelijke richting neem je de A2 via knooppunt Vught de N65 richting Tilburg. Neem afslag 25 naar de Bosscheweg richting Esch. Vervolg je weg achtereenvolgens over de Bosscheweg, bij de rotonde rechtsaf de Esscheweg die overgaat in de Witvensedijk, aan het einde rechtsaf de Haarenseweg op en direct links De Ruiting in. Vervolg je weg tot nummer 3 aan je linkerkant. Onze oprijlaan brengt je naar de parkeerplaats onder de appelbomen.

Oostelijke richting

Vanuit oostelijke richting kun je op de A50 richting ‘s-Hertogenbosch aanhouden en via de A59 (richting Heesch). Houd links aan bij A2/E25 richting Maastricht en via knooppunt Vught de N65 richting Tilburg. Neem afslag 25 naar de Bosscheweg richting Esch.Vervolg je weg achtereenvolgens over de Bosscheweg, bij de rotonde rechtsaf de Esscheweg die overgaat in de Witvensedijk, aan het einde rechtsaf de Haarenseweg op en direct links De Ruiting in. Vervolg je weg tot nummer 3 aan je linkerkant. Onze oprijlaan brengt je naar de parkeerplaats onder de appelbomen.

Zuidelijke richting

2Vanuit zuidelijke richting neem je boven Eindhoven de A2 richting ‘s-Hertogenbosch. Vervolgens neem je de afslag Boxtel Noord – Esch. Bij de stoplichten rechtsaf en bij de tweede stoplichten ook rechtsaf richting Esch. Rijdt Esch door en sla aan het einde op het Marktplein rechtsaf. Met de brug de Essche Stroom over en dan het eerste klinkerweggetje schuin links inslaan. Dan weer links op De Ruiting. Vervolg je weg tot nummer 3 aan je linkerkant. Onze oprijlaan brengt je naar de parkeerplaats onder de appelbomen.

Westelijke richting

Vanuit westelijke richting neem je de A58 richting Tilburg, blijf rechtdoor rijden op de A58/E312 richting Eindhoven. Houd links aan bij de A65 richting Oisterwijk. Sla rechtsaf naar de Pannenschuurlaan richting Oisterwijk en neem vervolgens de tweede afslag op de rotonde bij de molen richting Bedrijfsweg. Vervolgens neem je de tweede afslag op de rotonde richting Sprendlingenstraat. Bij de volgende rotonde rechtdoor. Bij de daaropvolgende rotonde vlak voor het spoor neem je de tweede afslag richting Laarakkerweg. Vervolg je weg achtereenvolgens langs de Oisterwijksedreef. Neem bij de rotonde de afslag Haaren in. Alsmaar rechtdoor rijden naar de Belversestraat om vervolgens verderop rechtsaf te slaan De Ruiting in. Vervolg je weg tot nummer 3 aan je rechterkant. Onze oprijlaan brengt je naar de parkeerplaats onder de appelbomen.