Workshop ruimte huren fotografie

Ruimtes voor fotografieworkshops

‘De Roudonck’ in Brabant biedt unieke ruimtes voor fotografieworkshops. Ons landgoedje is ideaal voor zowel beginnende als gevorderde fotografen die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving voor hun creativiteit.

Wij zijn trots op onze trainings- en vergaderruimtes die we ook graag openstellen voor fotografieworkshops. ‘Het Atelier‘ en ‘De Hoge Kamer‘ hebben ieder een eigen charme en eigenheid voor binnenfotografie of om je theoriedeel te geven. Vanuit beide ruimtes ben je ook snel buiten om daar de meest mooie foto’s te maken. Of je nu een professionele fotograaf bent of begint met het geven van workshops, onze locatie biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke en productieve ervaring. 

Klaar om je fotografieworkshop te organiseren op onze inspirerende locatie ‘De Roudonck’? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Belangrijk om alvast te weten is dat onze huurprijzen inclusief koffie en thee zijn en op basis van zelfvoorziening. We kijken er naar uit om je op onze prachtige natuurrijke plek te verwelkomen.

Waar kun je onze ruimtes voor fotografieworkshops vinden?

‘De Roudonck’ ligt in het buitengebied van het dorpje Esch in het Brabantse ‘Groene Woud’. Dit Nationaal Park bevindt zich in de driehoek tussen de steden Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Een omgeving die zeer verrassend en natuurrijk is om te fotograferen. Denk daarbij aan de Oisterwijkse Bossen en Vennen en de Kampina.

‘De Roudonck’ zelf is gemakkelijk te bereiken via de A2 en de N65. Onze unieke locatie biedt de perfecte omgeving voor fotografen die hun creativiteit willen uiten en hun vaardigheden willen verbeteren.

Buitenterras 3 natuurhuisje de roudonck

De ruimtes

Onze trainingsruimte ‘Het Atelier’ is flexibel in te richten met stoelen en tafels, in U-vorm of theater opstelling. We stellen gratis Wifi ter beschikking, een beamer en flip-over-bord. Wat ‘Het Atelier’ uniek maakt voor jouw fotografieworkshop is de lichtinval via de grote raampartij.

‘De Hoge Kamer’ bevindt zich in ons woonhuis. De naam van deze kamer verraadt zichzelf, want de ruimte is maar liefst 4,65m hoog. Oude balken en een oude schouw geven, samen met de stijlvolle inrichting, een perfecte sfeerrijke ambiance voor jouw fotografieworkshop. Beide ruimtes inspireren en nodigen elk op hun eigen wijze uit tot het maken van foto’s binnen.

Na de theoriesessie of de fotografie binnen is het ook mogelijk om de deelnemers praktische buitenfotografie opdrachten te laten uitvoeren. ‘De Roudonck’ als natuurplek zal de creativiteit van jou en je deelnemers sowieso al prikkelen en stimuleren.

 

Fotografieweekend organiseren

Wist je al dat we ook de mogelijkheid hebben om een fotografieweekend op ‘De Roudonck’ te organiseren? Combineer je fotografieweekend dan bijvoorbeeld met een verblijf in onze Bed & Breakfast of in ons Natuurhuisje. Na een workshopdag en fotografieplezier kun hier heerlijk ontspannen en genieten van je nachtrust in de stilte en donkerte van ‘De Roudonck’.

Onze B&B beschikt over drie gastenkamers op de eerste verdieping van ons historische woonhuis, die per nacht te boeken zijn. Wil je alleen of samen met anderen meerdere nachten bij ons op ‘De Roudonck’ verblijven, dan is ons Natuurhuisje een leuke optie.

Op verzoek kunnen wij een uitgebreid vegetarisch ontbijt verzorgen, zodat jij als workshopleider en je deelnemers weer vol energie aan de slag kunnen met de volgende workshopdag.