Extra mogelijkheden

Wat wij je extra kunnen aanbieden

Vanuit onze eigen bedrijven ‘Peter Houtman Therapie Training Coaching Natuurbeleving’ en ‘Hetty de Laat Groei in Communicatie’ kunnen wij op afspraak extra onderdelen aanbieden die mogelijk een meerwaarde, verdieping of versterking van je eigen training of verblijf bij ons kunnen zijn. Dat kan bijvoorbeeld zijn het lopen van het ‘Labyrint’ of de ‘Spiraal’, het meemaken van een ‘Krachtplek Ritueel’ of een ‘Ontmoeting met de Dikke Beuk’. Het laten verzorgen van of deelnemen aan een Zweethutceremonie of Vuurloop. Of met ondersteunende Sessies of Coaching. Vraag daarvoor naar onze mogelijkheden en prijzen of kijk bij onderstaande foto’s bij ‘meer informatie’. Indien mogelijk kun je ook deelnemen aan een Natuurwerkdag op ons terrein of ondersteuning verlenen bij andere noodzakelijke werkzaamheden. Indien je bij ons de training- en vergaderruimte ‘Het Atelier’ huurt, kun je ook gebruik maken van het er achter liggende deel van het terrein. Daar bevindt zich ook onze Vuurcirkel met stoelen en houthok. Voor jouw training, vergadering, of bij jouw overnachting of verblijf kun je bij ons een aantal producten van eigen erf kopen.

Labyrint

Het ‘Labyrint’ op ‘De Roudonck’ is geschikt voor meditatie, contemplatie en gebed. Maar ook om er je eigen levensreis in mee te maken. Een levensreis van vooruitgaan en weer teruggestuurd te worden. Ondanks of dankzij het overwinnen van mogelijke tegenslagen kom je uiteindelijk toch uit bij je kern. Nadat je bij de kern bent uitgekomen kun je contact maken met de allerhoogste energie van licht en liefde, de Goddelijke energie, én met Moeder Aarde. Gevuld en gesterkt loop je je weg terug waarbij je opnieuw heen en weer wordt gestuurd. Met een gevoel van ruimte neem je alle eventuele tegenslagen voor lief en stap jij jouw nieuwe leven in.

Het ‘Labyrint’ op ‘De Roudonck’ is gelijk aan het oudste in Italië gevonden labyrint én gelijk aan het labyrint in de kathedraal van Chartres in Frankrijk.

Het lopen van het ‘Labyrint’ op ‘De Roudonck’ kan zowel individueel, met een groep, als onderdeel van een eigen training, als ook met uitleg en onder begeleiding. Informeer bij ons naar de prijzen om het ‘Labyrint’ te kunnen lopen.

Spiraal

Eind 2012 hebben wij met kasseien de ‘Spiraal’ op ‘De Roudonck’ gelegd. Ook de ‘Spiraal’ is geschikt voor meditatie, contemplatie en gebed. Maar ook om je eigen levensreis te maken, linksom lopend je verleden in. Nadat je bij de kern bent uitgekomen kun je contact maken met de allerhoogste energie van licht en liefde, de Goddelijke energie, én met Moeder Aarde. Gevuld en gesterkt loop je rechtsom je nieuwe leven in en ruimt oude beperkende energieën op. Om verbonden en bij jezelf jouw leven van nu in te stappen. ‘Schoon’ en klaar om jouw toekomst aan te gaan.

Het lopen van de ‘Spiraal’ op ‘De Roudonck’ kan zowel individueel, met een groep, als ook met uitleg en onder begeleiding. Informeer bij ons naar de prijzen om de ‘Spiraal’ te kunnen lopen.

Zweethutceremonie

Jouw trainingsprogramma kun je in overleg versterken en verdiepen door met je groep deel te nemen aan een zweethutceremonie. Een ceremonie die de deelnemers de gelegenheid biedt om spiritueel, emotioneel, mentaal, lichamelijke en energetische te reinigen. Maar ook om met hun hart in contact te komen en onderlinge verbindingen en vertrouwen te versterken. Gewenste persoonlijke en organisatiedoelen worden versterkt en van binnenuit haalbaar. Natuurlijk kun je ook individueel deelnemen aan de zweethutten die wij het hele jaar door organiseren. Download voor meer informatie de folder ‘Zweethutceremonies’.

Vuurlopen

Jouw trainingsprogramma kun je in overleg versterken en verdiepen door met je groep deel te nemen aan een vuurloop. Een ceremonie die deelnemers de gelegenheid biedt om spiritueel, emotioneel, mentaal, lichamelijke en energetische bij een helder doel en een daadkrachtig besluit te komen. Maar ook om met hun hart in contact te komen en onderlinge verbindingen en vertrouwen te versterken. Gewenste persoonlijke en organisatie-doelen worden versterkt en van binnenuit haalbaar. Enkel staand voor de gloeiende kolen kom jij voor jouw leven tot een helder ‘ja’ of een helder ‘nee’. Natuurlijk kun je ook individueel deelnemen aan een vuurloop, indien wij deze organiseren. Voor meer informatie en prijzen; download via de onderstaande knop de folder ‘Vuurlopen’.

Sessies en coaching

Tijdens je verblijf op ‘De Roudonck’ kun je met Peter Houtman of Hetty de Laat een individuele sessie of wandelcoaching afspreken. Dit kan jouw ‘zijn’ op ‘De Roudonck’ een nog grotere meerwaarde geven. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Voor meer informatie en prijzen; download via de onderstaande knop de folder ‘Therapie en Coaching’.

Vuurcirkel

Indien gewenst en na overleg kan van de ‘Vuurcirkel’ met stoelen en stookplaats gebruik worden gemaakt.

Kosten hout: € 75 m3. Wij brengen enkel de daadwerkelijk gestookte hoeveelheid hout bij je in rekening.

Natuurwerkdagen

De Roudonck is met zijn 1,7 hectaren een heerlijkheid om te werken in de natuur. Dit doen we tijdens de natuurwerkdagen waarin we verschillende activiteiten oppakken.

Eigen producten

Tijdens je verblijf kun je bij ons genieten van een aantal producten van eigen erf, zoals ons biologische appelsap of eieren van onze kippen. Afhankelijk van de oogst kunnen wij je mogelijk ook jams, appelmoes, chutneys en groenten uit onze moestuin aanbieden.

Lunch en diner

Indien gewenst kunnen wij bij trainingen en vergaderingen een lunch of diner bestellen bij onze cateraar of je in contact brengen met cateraars waarmee wij goede ervaringen hebben.