Yoga ruimte huren
voor een yoga- en meditatie-retreat

Yoga ruimte huren in Brabant

Ben je een yoga- of meditatiedocent en overweeg je een retreat te organiseren? ‘De Roudonck’ in Brabant biedt een rustige en inspirerende locatie waar je samen met je deelnemers kunt genieten van een ontspannen yoga- of meditatieretreat. Onze ruimte ‘Het Atelier’ is geschikt voor lessen op elk niveau, van beginners tot gevorderden. Er is voldoende ruimte om je te concentreren op je ademhaling en beweging, terwijl de rustige en ontspannen sfeer je helpt om helemaal tot rust te komen. Of je nu een yoga- of meditatiedag wilt aanbieden of een meerdaagse yoga- of meditatie-retreat wilt organiseren, bij ‘De Roudonck’ denken we graag mee met jouw wensen.

Komen jij en je deelnemers een yoga training doen of meditatiedag beleven in onze trainingsruimte gelegen in Brabant? Overweeg dan om bij ons ‘Het Atelier’ als yoga- of meditatieruimte te huren. Boeken voor een meerdaagse yoga- of meditatieretreat kan natuurlijk ook. Via de onderstaande knop kan je een reservering aanvragen voor onze workshop ruimte. Heb je nog vragen of wil je jouw specifieke wensen met ons bespreken, neem dan gerust contact op.

Yoga studio huren bij ‘De Roudonck’

Wanneer je op zoek bent naar het huren van een yoga studio, dan is ‘Het Atelier’ de meest aangevraagde ruimte. ‘Het Atelier’ is een vrijstaand gebouw met een lichte ruimte geschikt voor allerlei soorten trainingen en activiteiten. Specifiek voor yoga of meditatie kan de ruimte worden ingericht met eigen meegebrachte yogamatjes of met onze matrassen. Ook hebben we 25 meditatiekussentjes voor je ter beschikking. Andere  voorzieningen die jouw yoga- en meditatiedag of -retreat kunnen ondersteunen zijn een muziekinstallatie, gratis Wifi en koffie en thee op basis van zelfvoorziening.

Ook is het mogelijk gebruik te maken van het terreindeel achter de yogaruimte om yogaoefeningen buiten te doen. De ‘Vuurcirkel’ op ons terrein is een fijne plek om met stoelen rond een vuur te kunnen zitten. Zo kun je tijdens je yoga- of meditatiedag, retreat-weekend of een retreat-week met je deelnemers wisselen tussen de verschillende plekken op ons terrein.

Natuurhuisje Esch
yoga ruimte huren met verblijf

Overnachtingsmogelijkheden

Bij ‘De Roudonck’ kun je zowel terecht voor de yoga- meditatieruimte, als ook voor overnachtingen van jezelf en jouw deelnemers. Ons Natuurhuisje en onze Bed & Breakfast bieden daar comfortabele mogelijkheden voor.

Het Natuurhuisje is een losstaand gebouwtje voorzien van alle benodigdheden voor een aangenaam verblijf. Dit Natuurhuisje biedt plaats aan vier personen en is enkel te boeken voor twee nachten of meer. In onze Bed & Breakfast op de eerste verdieping in het historische woonhuis bieden wij drie gastenkamers aan die per nacht zijn te boeken. De kamers delen een gezamenlijke luxe badkamer.

Graag nodigen we je uit om met ons te kijken of wij kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen. Uiteraard kun je ook direct een aanvraag doen om een ruimte te reserveren. Bekijk de details van ‘Het Atelier’ om je workshop of retreat in te plannen.  Vanuit ons eigen werk en op ons terrein bieden wij jou en je deelnemers extra mogelijkheden aan die ondersteunend kunnen zijn om jouw yoga- of meditatie dag of retreat tot een nog groter succes te maken.

Yoga ruimte huren

Onze yoga ruimte huren in Brabant kan een aantrekkelijke keuze zijn voor yoga- en meditatiedocenten die een meerdaagse retreat willen organiseren. Brabant is immers bekend om haar schitterende natuur, wat een rustige en idyllische achtergrond vormt, ver van de stadsdrukte. Dit kan een gevoel van rust en ontspanning bevorderen tijdens je yoga- of meditatieoefeningen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een yogaruimte huren in Brabant, dan nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij ons op ‘De Roudonck’. Ervaar op je gemak de rustgevende en ontspannende effecten van onze energetisch krachtige en natuurrijke landgoedje en van de mooie Brabantse omgeving. Niet voor niets is onze slogan: “De Roudonck, waar jouw lichaam, geest, hart en ziel tot bloei komen”.