Trainingsruimte huren in Brabant

Kleinschalige trainingsruimte huren in Brabant

Wil jij in Brabant (regio Den Bosch) een verrassend kleinschalige en professionele trainingsruimte huren om jouw workshop, training, teambuilding of andere activiteit te organiseren? Dan geeft ‘De Roudonck’ je daar zowel binnen als buiten de rust en ruimte voor!

Gelegen in het groen biedt onze trainingsruimte ‘Het Atelier’ alles wat je nodig hebt voor een geslaagde en productieve dag. De lichte ruimte van 70 m2 is flexibel in te richten; met of zonder tafels, met stoelen en losse bijzettafeltjes. Eventueel aangevuld met een beamer of flip-over, geheel afgestemd op jouw wensen.

Graag nodigen we je uit om met ons te kijken of wij kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen. Uiteraard kun je direct een aanvraag doen om de trainingsruimte te reserveren. Wil je eerst nog meer informatie, neem dan contact met ons op.

Arrangementen

Belangrijk om al vast te weten is dat onze huurprijzen inclusief koffie en thee zijn en op basis van zelfvoorziening. Wil je je activiteit verrijken met een verrassende lunch of diner, dan kunnen wij je in contact brengen met onze lokale cateraar.

Je kunt ook jouw training of workshop combineren met activiteiten die wij zelf op ‘De Roudonck’ organiseren en begeleiden. Denk hierbij aan het lopen van de spiraal of het labyrinth.  Ook kunnen wij een zweethutceremonie of een vuurloop voor jou en je deelnemers verzorgen.

 

Buitenterras 3 natuurhuisje de roudonck

Verschillende trainingen mogelijk

Graag nodigen we je uit om met ons te kijken of wij kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen. Uiteraard kun je ook direct een aanvraag doen om de trainingsruimte te reserveren.

De trainingsruimte is multi inzetbaar. Zo is het zelfs in te richten met matrassen en kussentjes en hiermee geschikt voor een yoga retreat, meditatie begeleiding of familie opstelling.  

Trainingsruimte in Brabant

Als je op zoek bent naar een professionele trainingsruimte in Brabant waar je je volgende workshop of seminar kunt organiseren, dan is ‘De Roudonck’ klaar om je te helpen.  Wanneer je bij ons een trainingsruimte huurt in Brabant, profiteer je ook van een natuurrijke locatie. Ons gebouw ligt midden in de natuur en geeft rust voor de deelnemers. Als je interesse hebt in de trainingsruimte huren in Brabant, neem dan gerust contact met ons op.