Unieke vergaderlocatie

Dankzij zijn unieke vergaderlocatie is vergaderen bij ‘De Roudonck’ een bedrijfsuitje op zichzelf. ‘De Roudonck’ kent twee vergaderruimtes: ‘Het Atelier’ en ‘De Hoge Kamer’. Dit zijn twee vergaderruimtes in huiselijke stijl, geschikt voor kleinschalige trainingen en vergaderingen. Ook is er op elke locatie wifi, een beamer en een flip-over-board aanwezig. U kunt naast een vergaderzaal ook trainingen en andere activiteiten boeken die bijdragen aan de teambuilding.

Komen jij en je team vergaderen op deze unieke vergaderlocatie gelegen in hartje Noord-Brabant? Via de onderstaande knop kan je een reservering aanvragen voor onze vergaderruimtes. 

Unieke vergaderlocatie: ‘De Hoge Kamer’

‘De Hoge Kamer’ is een vergaderkamer van 45m2 met een houten vloer, oude balken uit begin 1400, hoge ramen, een oude schouw en een plafondhoogte van maar liefst 4,65m. 

Je kunt hier uniek vergaderen met maximaal 10 personen. In de vergaderruimte zijn een tafel met tien stoelen, een halfronde bank en twee stoelen naast de houtkachel aanwezig. Indien gewenst, kunnen wij voor maaltijden of andere hapjes zorgen door middel van een cateraar.

Unieke vergaderlocatie: ‘Het Atelier’

Het ‘Het Atelier’ is ingericht om uniek te kunnen vergaderen met een groep tot 15 personen. Daar is de huurprijs dan ook op afgestemd. Is je groep groter, dan berekenen we per persoon een bedrag extra. ‘Het Atelier’ is een vrijstaand huisje van 70m2 op het terrein van ‘De Roudonck’.

Deze unieke vergaderlocatie is flexibel in te richten met stoelen, tafels, matrassen en meditatiekussentjes. Er is eventueel de mogelijkheid om gebruik te maken van het terreindeel achter de unieke vergaderlocatie en de ’Vuurcirkel’. Indien het gewenst is, kunnen wij voor maaltijden of andere hapjes zorgen door middel van een cateraar.

Locatie voor spirituele activiteiten

Naast dat ‘De Roudonck’ een unieke vergaderlocatie is, is het ook een locatie voor spirituele activiteiten. Het terrein van ‘De Roudonck’ kent namelijk een unieke krachtplaats. Een krachtplaats is een plek op de aarde waar verschillende energiebanen samenkomen. En dat zorgt er voor dat veel trainers en deelnemers aan activiteiten stilte, ruimte en rust ervaren op ‘De Roudonck’. Een veel gehoorde opmerking is: “Er valt direct al iets van me af zodra ik de oprijlaan oprijd”. Op het terrein van ‘De Roudonck’ bevinden zich een aantal krachtplekken en stilteplekken: de spiraal, het labyrint, het Boeddhaplekje, de rode beuk, de zweethutplek, het water bij de historische visvijver en de belangrijkste: de kosmische poort. Je kunt deze krachtplekken enkel bezoeken onder begeleiding bij verblijf op ‘De Roudonck’ of als aanvullend onderdeel van je training, vergadering of andere, mogelijk spirituele, activiteit.

Trainingen en extra mogelijkheden

Naast vergaderen op een unieke locatie, biedt ‘De Roudonck’ ook trainingen en andere activiteiten aan. Vanuit onze eigen bedrijven ‘Peter Houtman Therapie Training Coaching Natuurbeleving’ en ‘Hetty de Laat Groeien in Communicatie’ worden er extra activiteiten aangeboden bij jouw training of vergadering. Enkele voorbeelden hiervan zijn een zweethutceremonie, een vuurloop, het lopen van de spiraal of van het labyrint. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.