Kleinschalig vergaderen

Kleinschalig vergaderen kan bij ‘De Roudonck’ in Noord Brabant. Al onze vergaderruimtes hebben een knusse huiselijke sfeer. Bovendien ligt het terrein van ‘De Roudonck’ op een locatie midden in de natuur. Ook bevindt zich op ons terrein een krachtplaats. Dit maakt onze vergaderlocatie erg uniek en daar zijn we trots op. 

Komen jij en je team kleinschalig vergaderen op deze vergaderlocatie gelegen in hartje Noord-Brabant? Via de onderstaande knop kan je een reservering aanvragen voor onze vergaderruimtes. 

 

Kleinschalig vergaderen in ‘De Hoge Kamer’

De ‘Hoge Kamer’ is een vergaderkamer van 45m2 met een houten vloer, oude balken uit begin 1400, hoge ramen, een oude schouw en een plafondhoogte van maar liefst 4,65m. Dankzij de huiselijke en knusse sfeer is kleinschalig vergaderen in deze kamer ideaal.  Er is ruimte voor maximaal 10 personen. De vergaderruimte is ingericht met een tafel met tien stoelen, een halfronde bank en twee stoelen naast de houtkachel. Ook is er wifi, een beamer en een flip-over-board aanwezig. Indien gewenst kunnen wij voor maaltijden of andere hapjes zorgen door middel van een cateraar.

Kleinschalig vergaderen in ‘Het Atelier’

In ‘Het Atelier’ kan je met maximaal 15 personen kleinschalig vergaderen. Naast dat het een ideale locatie is voor kleine vergaderingen, is het ook een hele unieke vergaderlocatie. ‘Het Atelier’ is namelijk een vrijstaand huisje midden in de natuur. Dat is weer eens wat anders dan een standaard vergaderzaal in een hotel, in de stad of op een industrieterrein. Het vergaderhuisje is flexibel in te richten met stoelen, tafels, matrassen en meditatiekussentjes. Ook is er wifi, een beamer en een flip-over-board op de locatie aanwezig. Met de mogelijkheid om eventueel gebruik te maken van het terreindeel achter de unieke vergaderlocatie en van de ‘Vuurcirkel’. Indien gewenst kunnen wij voor maaltijden of andere hapjes zorgen door middel van een cateraar.

Teambuilding activiteiten

Kleinschalig vergaderen is niet het enige wat mogelijk is bij ‘De Roudonck’. Versterk de band van jouw team met een variatie aan teambuildings activiteiten. Vanuit onze eigen bedrijven ’Peter Houtman Therapie Training Coaching Natuurbeleving’ en ‘Hetty de Laat Groeien in Communicatie’ bieden wij extra teambuilding activiteiten aan. Bijvoorbeeld voor of na de vergadering of eigen activiteit. Voorbeelden hiervan zijn een zweethutceremonie of vuurloop, het lopen van de spiraal of het labyrint. Neem gerust contact op voor meer informatie.