Ruimte huren voor familieopstellingen

Ruimte huren voor familieopstellingen

Ben je op zoek naar een passende locatie om mensen te begeleiden met jouw familieopstellingen, dan is onze trainingsruimte ‘Het Atelier’ daarvoor zéker geschikt. Gebruikers van ‘Het Atelier’ geven aan dat er een bijzondere verfijnde energie voelbaar is. Een energie die ook jouw opstellingenwerk kan ondersteunen. Omdat ‘De Roudonck’ een krachtplek is ervaren veel mensen, zodra zij de oprijlaan oprijden, alsof er al iets van hen afvalt. Dit maakt ‘De Roudonck’ tot een unieke plek waar lichaam, geest, hart en ziel tot bloei kunnen komen. De groene rustige omgeving draagt er aan bij om voor jouw opstellingenwerk de juiste sfeer te creëren. Bekijk ons ‘Atelier’ en maak een reservering voor jouw dag of weekend familieopstellingen.

ruimte huren familieopstelling

Ben je van plan om een familieopstelling te organiseren, dan nodigen wij je graag uit om met ons te kijken of onze trainingsruimte ‘Het Atelier’ voldoet aan jouw specifieke wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je op zoek naar een rustige en mooie locatie om een weekend familieopstelling te organiseren? Bij ‘De Roudonck’ kun je niet alleen terecht voor de opstellingen zelf, maar ook voor de overnachtingen. Ons natuurhuisje en Bed & Breakfast bieden comfortabele kamers voor jou en jouw deelnemers.

Ons Natuurhuisje is een afzonderlijke huisje op hetzelfde terrein als de Bed & Breakfast en biedt plaats aan maximaal vier personen. Het Natuurhuisje is voorzien van alle benodigdheden voor een aangenaam verblijf en is te huur voor minimaal twee nachten. In onze Bed & Breakfast bieden we verschillende kamers aan, met gebruikmaking van een gezamenlijke badkamer.

Natuurhuisje

Onze locatie ‘De Roudonck’ zelf is bijzonder natuurrijk en gelegen in een prachtige groene omgeving. Jij en je deelnemers kunnen dus heerlijk ontspannen tussen de sessies van de familieopstelling door. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om in de directe omgeving korte of langere wandelingen te maken. 

bed and breakfast brabant

Ben je van plan om een weekend familieopstellingen te organiseren? Ook dit kan bij ‘De Roudonck’. Huur voor overnachtingen dan ook ons Natuurhuisje en / of kamers in onze Bed & Breakfast. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.