Heerlijk een weekje in een natuurhuisje in Brabant, dat is echt genieten. Wat is een natuurhuisje? Waarom zoeken zoveel mensen op natuurhuisje Brabant? En waarom zou je kiezen voor een natuurhuisje en niet voor een hotel of camping? Lees het antwoord op deze en vele andere vragen en krijg een uniek kijkje in de wereld van het Brabantse natuurhuisje.

Natuurhuisje Esch

Aan het einde van de oprijlaan staat rechts van ons woonhuis het Natuurhuisje Brabant op ons landgoedje in Brabant. Via het halletje kom je in de gezellig en natuurlijk ingerichte ruimte met zitbanken bij de houtkachel. Je verblijft op basis van zelfvoorziening. Geniet zomers optimaal van de zon en de natuurrijke omgeving op de drie terrasjes. En wij vinden het fijn dat jij / jullie van deze natuurrijkdom komt / komen meegenieten.

Wat is een natuurhuisje?

Natuurhuisjes liggen meestal in gebieden waar geen drukte is, waardoor je tot rust komt en geniet van de stilte. Vaak omgeven door bossen of velden. Geen snelwegen, flatgebouwen of gillende stadse sirenes. Wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen of picknicken; activiteiten die je in veel gevallen direct vanuit je natuurhuisje kunt beginnen.

Waarom een natuurhuisje?

Natuurhuisjes liggen vaak op leuke plekken, in de buurt van gezellige dorpjes en vaak in bezit bij mensen met een hart voor de natuur. Google maar eens ‘vakantiehuisje Brabant’ of ‘natuurhuisje Brabant’; rondom elk dorp zie je wel leuke vakantiehuisjes verschijnen. Ook vaak gebruikt om tijdens een fietsvakantie alle dorpen of een hele streek te bezoeken. Verblijven in natuurhuisjes betekent ook het ontdekken van de bijzondere verhalen achter de huisjes, de plekken waar ze liggen en van de veelal inspirerende eigenaren.

Het mooiste natuurhuisje Brabant

Maar waar vindt u dan het mooiste natuurhuisje in Brabant? Wat ons betreft is dat natuurlijk ons natuurhuisje op ons landgoedje ‘De Roudonck’, in de buurt van Oisterwijk en Boxtel. Onze bezoekers zullen u ons natuurhuisje in Esch zeker aanbevelen. Als ideaal startpunt om het Nationaal Landschap Het Groene Woud te verkennen, maar ook om een bezoek te brengen aan de Brabantse steden Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda. Dé locatie voor een gezellig weekendje weg; alleen, met z’n tweeën, drieën of vieren en eventueel ook met de hond. Wilt u meer weten over ons ‘natuurhuisje Brabant’, neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder. Direct reserveren kan ook.