Intieme vergaderruimte 

Intieme vergaderruimte bij ‘De Roudonck’

‘De Roudonck’ biedt een unieke en intieme vergaderruimte in hartje Brabant. Onze vergaderruimte ligt in een rustige en natuurrijke omgeving voor vergaderingen, brainstormsessies en zakelijke besprekingen. Het is geen grote vergaderfabriek of kantoortuin maar juist een kleinschalige plek waar je naar buiten kan lopen en niemand van andere bedrijven tegenkomt.

Komen jij en je team vergaderen op deze unieke vergaderlocatie gelegen in hartje Noord-Brabant? Via de onderstaande knop kan je een reservering aanvragen voor onze vergaderruimtes. 

Wat kun je verwachten?

‘Het Atelier’ is een vergaderruimte met een bijzondere sfeervolle lichte training- en vergaderruimet van 70 m2 met houten vloer. De ruimte is flexibel in te richten met stoelen en tafels. Deze zijn bij de huurprijs inbegrepen. Mogelijkheid voor uitbreiding voor meer personen met stoelen, tafels en keukeninrichting en de mogelijkheid om gebruik te maken van het terreindeel achter ‘Het Atelier’.

De vergaderruimte

Onze intieme vergaderruimte is voorzien van de benodigde technologie, waaronder gratis wifi en presentatie mogelijkheden. Onze locatie is gemakkelijk te bereiken en we bieden gratis parkeergelegenheid voor onze gasten. Bij ‘De Roudonck’ bieden we meer dan alleen een intieme vergaderruimte. Onze locatie is ook geschikt voor andere zakelijke evenementen zoals workshops, trainingen en teambuilding activiteiten. Ons team staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een succesvol evenement, van de planning tot de uitvoering. Onze intieme vergaderruimte is ook geschikt voor privégebruik.

Trainingsruimte in Brabant

Wij bieden meer dan alleen een vergaderruimte.  ‘De Roudonck’ is een plek waar je je snel zult thuis voelen. Waar je zakelijke en persoonlijke evenementen kunt organiseren. We zijn trots op onze intieme vergaderruimte en we zijn er zeker van dat jij ook tevreden zult zijn. Wil jij een intieme vergaderruimte reserveren voor je volgende zakelijke bijeenkomst? Neem dan contact met ons op voor beschikbaarheid en tarieven. Bij ‘De Roudonck’ garanderen wij een professionele en efficiënte service voor al jouw vergaderbehoeften. Onze prijzen zijn gebaseerd op zelfvoorziening. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Buitenterras 3 natuurhuisje de roudonck